Контроль

Наше господарство сертифіковане, а тому ми маємо можливість вирощувати органічні ягоди відповідно до вимог сертифікату Organic Standard, HACCP та FSSC 22000.

Сертифікацію системи управління безпечністю харчових продуктів підприємства ми здійснюємо на добровільній основі, з метою демонстрації її відповідності нормативним вимогам, гарантування безпечності продукції та підвищення довіри з боку замовників, споживачів та органів контролю.

Програми передумови, які вимагаються ISO 22000:

  • Конструкція та планування будівель;
  • Планування приміщень та робочих зон;
  • Комунікації повітря, вода та енергія;
  • Видалення відходів;
  • Управління матеріалами, що закуповуються;
  • Придатність обладнання, очищення та обслуговування;
  • Заходи попередження перехресної контамінації;
  • Очищення та дезінфекція;
  • Особиста гігієна;
  • Інформація про продукт/інформованість споживача;
  • Складування;
  • Захист харчової продукції, біотероризм та пильність;
  • Процедури відклику продукції;
  • Переробка.

Наявність на нашому підприємстві системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР та FSSC 22000 — це надійне підтвердження того, що ми забезпечуємо всі умови, які гарантують стабільний випуск якісної і безпечної продукції. Ми несемо відповідальність за якість нашої продукції від збору врожаю з поля до її доставки нашим клієнтам та партнерам.

Наявність на підприємстві сертифікації дає нам можливість отримати:

  • Зростання довіри клієнтів до бренду та формування репутації виробника безпечної продукції;
  • Заохочення нових клієнтів та бізнес партнерів;
  • Посилення конкурентоспроможності продукції за рахунок наявності міжнародного сертифіката.

Запровадження HACCP – це не додаткові вимоги для створення нових проблем виробникам, а світова виробнича практика забезпечення безпечності харчових продуктів.