Контроль безпечності харчових продуктів та процесів на підприємстві

Загальним зобов’язанням ФГ “ЕКО БЕРРІ” у ланцюгу транспортування – є контроль безпечності харчових продуктів та процесів, за які підприємство відповідає. Загальні санітарно-гігієнічні норми ЄС вимагають, щоб виробники на всіх етапах розробляли відповідні процедури на основі принципів аналізу ризиків та критичного контрольного пункту (HACCP), тобто весь бізнес в ланцюжку повинен мати сертифікацію HACCP (або еквівалентну).

Лабораторні дослідження

Ми робимо лабораторні дослідження всієї продукції на наявність пестицидів, радіонуклеїдів та важких металів ( відповідно до законодавства України, а також міжнародних норм та міжнародних нормативних документів )

Унікальні характеристики обладнання для переробки на нашому господарстві сприяють досягненню природного вигляду та збагаченню поживними речовинами продуктів, які пройшли шокову заморозку.

Вони забезпечують вигідне та стійке виробництво, що потребує менше енергії та ручної роботи. Передусім, заморожені продукти харчування є відповіддю на питання щодо зменшення харчових відходів, що є важливим етапом на шляху покращення навколишнього середовища.

Технологія шокової заморозки відкриває абсолютно нові можливості

Через запобігання висихання при швидкому заморожуванні, ароматичні та поживні речовини не встигають вийти з продукту, а це зберігає його корисні властивості.

Харчова цінність і смакові якості залишаються незмінними

Термін зберігання швидкозаморожених продуктів вищий, ніж продуктів заморожених в звичайних камерах. Швидкозаморожені продукти краще зберігають свої корисні властивості при тривалому зберіганні, ніж свіжі.

Технологія шокової заморозки забезпечує збереження якості свіжого продукту, і робить це краще за інших способів заготівлі та зберігання.