ФГ «Еко Беррі» – органічне виробництво

Обираючи органічне, ми не лише захищаємо своє здоров’я, але й закликаємо весь світ піклуватися про планету.

Сьогодні органічне виробництво, як ніколи, відіграє важливу соціальну роль

Воно передбачає функціонування окремого ринку, що відповідає потребам споживачів в органічних продуктах. Зокрема, сприяє захисту навколишнього природного середовища, добробуту тварин, а також розвитку сільських територій.

Органічна продукція у нашому фермерському господарстві «Еко Беррі» – отримується виключно в результаті сертифікованого органічного виробництва

Кожен етап виробництва супроводжується суворим контролем акредитованого органу сертифікації, який засвідчує дотримання вимог та стандартів органічного виробництва шляхом видачі відповідного сертифікату.

Важливо й те, що під час виробництва органічних продуктів ми не застосовуємо хімічно синтезовані допоміжні речовини (добрива, пестициди, технологічні добавки), іонізуючі радіації, регулятори та стимулятори росту, генетично модифіковані організмі (ГМО), антибіотики з профілактичною метою, гормони тощо.

Системи управління безпечністю харчових продуктів застосовують практично в усьому світі як надійний захист споживачів від небезпек, які можуть супроводжувати харчову продукцію. Їх запровадження вимагає законодавство Європейського Союзу, США, Канади, Японії, Нової Зеландії та багатьох інших країн світу.

В основу міжнародних стандартів на системи управління безпечністю харчових продуктів покладено концепцію НАССР (від англ. «Hazard Analysis and Critical Control Point») – «Аналізування небезпечних чинників і контролю критичних точок».

Цю концепцію і настанови щодо її застосування викладено в «Рекомендованому міжнародному зводі правил гігієни харчових продуктів» Комісії Codex Alimentarius, яка на сьогоднішній день є найважливішим міжнародним інформаційним центром, що розробляє стандарти харчової безпеки.

ФГ «Еко Беррі» сертифіковане підприємство, а тому має можливість вирощувати органічні ягоди відповідно до вимог сертифікатів Organic Standart, HACCP, FSSC 22000.