Контроль
Наше господарство сертифіковане, а тому ми маємо можливість вирощувати органічні ягоди відповідно до вимог сертифікату Organic Standard, HACCP та FSSC 22000.
Сертифікацію системи управління безпечністю харчових продуктів підприємства ми здійснюємо на добровільній основі, з метою демонстрації її відповідності нормативним вимогам, гарантування безпечності продукції та підвищення довіри з боку замовників, споживачів та органів контролю.
Програми передумови, які вимагаються ISO 22000:
- Конструкція та планування будівель;
- Планування приміщень та робочих зон;
- Комунікації повітря, вода та енергія;
- Видалення відходів;
- Управління матеріалами, що закуповуються;
- Придатність обладнання, очищення та обслуговування;
- Заходи попередження перехресної контамінації;
- Очищення та дезінфекція;
- Особиста гігієна;
- Інформація про продукт/інформованість споживача;
- Складування;
- Захист харчової продукції, біотероризм та пильність;
- Процедури відклику продукції;
- Переробка.
Наявність на нашому підприємстві системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР та FSSC 22000 – це надійне підтвердження того, що ми забезпечуємо всі умови, які гарантують стабільний випуск якісної і безпечної продукції. Ми несемо відповідальність за якість нашої продукції від збору врожаю з поля до її доставки нашим клієнтам та партнерам.
Наявність на підприємстві сертифікації дає нам можливість отримати:
- Зростання довіри клієнтів до бренду та формування репутації виробника безпечної продукції;
- Заохочення нових клієнтів та бізнес партнерів;
- Посилення конкурентоспроможності продукції за рахунок наявності міжнародного сертифіката.
Запровадження HACCP – це не додаткові вимоги для створення нових проблем виробникам, а світова виробнича практика забезпечення безпечності харчових продуктів.


